Üdvözlünk a Gömbi lakóautó bérlés weboldalán!
Engedd meg, hogy bemutatkozzunk: Draskovics Andris és Draskovics Ádám vagyunk, a Gömbi lakóautó megálmodói, és a kempingezés szerelmesei. 
Történetünk 5 éves korunk környékén kezdődött, amikor egy hónap alatt átszelhettük Ausztráliát egy lakóautóban. Számtalan lakókocsis és lakóautós élménnyel gazdagodtunk az évek alatt, mire eljutottunk oda, hogy megvásárolhattuk saját lakóautónkat, Gömbit. A lakóautózás, kempingezés, vadkempingezés nyújtotta szabadság és kaland talán nem is hasonlítható semmi máshoz. Képzelj el egy minden igényt kielégítő lakást, amit bárhova vihetsz magaddal, és aminek az ajtaján kilépve akár rögtön a tengerbe lógathatod a lábad, vagy becsúszhatsz a sípályára. A lakóautózás ezt mind tudja. 
Mivel valóban hisszük, hogy a lakóautózás az egyik legizgalmasabb nyaralási lehetőség, úgy döntöttünk, megosztanánk ezt az élményt másokkal is. Így jött életre a Gömbi lakóautó bérlés, hogy más is belekóstolhasson az élménybe és gurulhasson egyet Gömbivel hatalmas befektetés nélkül, kényelmesen, gyorsan, rejtett költségek nélkül. Nálunk nincsen km korlát, Európán belül bárhova utazhatsz egy valóban tisztán, és kiváló műszaki állapotban tartott lakóautóval. 
Gömbi egy Ford Transit alapokra épült Rimor felépítménnyel ellátott, klimatizált lakóautó. 6 személy szállítására alkalmas, ám szükség esetén akár 7 fekhellyel is rendelkezik, melyből 4 fix ágy (1 francia ágy, 1 emeletes ágy), 3 fekhely pedig az étkezőből alakítható át. Lakóautókhoz mérten kifejezetten nagy, külön zuhanyfülkés mosdóval rendelkezik. Melegvíz ellátásáról egy gázbojler gondoskodik, míg a fűtésről egy gázkazán, melynek körben kialakításra kerültek befújó egységei, így a lakóautó télen is kellemesen használható. A nyári meleg ellen pedig 2024-től már klímával is felszereltük Gömbit. Teljesen felszerelt sarokkonyhában főzhetünk, az étkezéshez pedig helyet tudunk foglalni egy 2, valamint egy 4 személyes asztalhoz is. A lakóautón kialakításra került egy napelem rendszer is, így akár teljesen hálózat függetlenül is használhatjuk vadkempingezéshez. Kitekerhető napernyővel (omnistor) felszerelt, így a legnagyobb napsütésben is hűsölhetünk az árnyékában. 
A lakóautó teljesen menetkészen kerül átadásra. Ez tartalmazza a gázpalack feltöltését, WC kemikáliákat és lebomló WC papír bekészítését (6db), alapos, takarító cég általi takarítást, teli üzemanyag tankot (így is kérjük vissza), teli víztartályt (igény szerint), étkészletet 6 főre, magyarországi autópálya matricát, casco biztosítást, Európa térképet. 
Csak a személyes holmidat kell hoznod, és már indulhat is a kaland! Várunk szeretettel, legyél te is egy élménnyel gazdagabb, légy te is bérlőnk!
Vissza